24 d'abril de 2024

La Ferreteria Dalmau canvia de 'look'

L'establiment del passeig de Sant Joan ha modernitzat la seva imatge

Arola Cumeras 11 de novembre de 2016 a les 18:50
Una imatge de la celebració d'aquest dijous

La Ferreteria Dalmau de Manlleu s’ha renovat completament. Un cop els propietaris ja s’han jubilat, la mateixa família es farà càrrec del negoci, però per part de la tercera generació. El responsable serà un dels néts, Gustavo Sinche Dalmau.


La seva mare, Fina Dalmau, ha parlat amb emoció dels orígens de l’establiment, el 1955, per part dels seus pares “una família molt treballadora”, al carrer Enric Delaris.


Més endavant, van decidir muntar el magatzem “al passeig de Sant Joan, quan llavors no hi havia res; era només un sot. Aquest dijous van fer un acte reservat a clients, proveïdors i amics, al qual també hi van assistir autoritats, com l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido.


Dalmau s’ha mostrat molt feliç de la reforma que han fet a l’establiment, que l’ha “modernitzat” completament i ara està basat en un concepte molt més actual i en l’autoservei. També està contenta que la gestió hagi quedat en mans de la família. La Ferreteria Dalmau ha estat celebrant la inauguració durant tota la jornada de divendres i ha ofert cava a la clientela.


 

Una imatge dels parlaments

Els dos fundadors de Ferreteria Dalmau

Etiquetes:
Economia i empresa