26 d'abril de 2024

L'operador logístic Nordlogway amplia el magatzem de Manlleu

Hi han invertit 6,5 milions d'euros que serviran per millorar les telecomunicacions

El Ter 12 de novembre de 2016 a les 16:40
Amb aquesta inversió es posiciona com a un hub de referència al territori en el sector

L’operador logístic Nordlogway ha realitzat una nova ampliació de 1.600 metres quadrats a les seves instal·lacions de Manlleu i han fet una inversió en plataformes logístiques a Osona per valor de 6,5 milions d’euros.


Aquesta ampliació ha consistit en un altell de dues plantes, i en un innovador pla d’IT (informàtica i telecomunicacions internes i externes amb els clients i col·laboradors).


Amb aquesta important inversió, l’empresa Nordlogway es posiciona com a un hub de referència al territori en el sector del transport de mercaderies. Amb la inversió en IT, a més, s’anticipa adaptant-se a les necessitats de les empreses d’Osona i la Catalunya interior.


L’import de l’última ampliació en el magatzem industrial ascendeix a 400.000 euros, i la inversió en informàtica i telecomunicacions, a 200.000 euros. A més, a nivell organitzatiu ha representat un


increment en la coordinació en tot allò que fa referència a les telecomunicacions internes i externes que permeten oferir una millora en el servei a la indústria del territori.


Pel que fa als canvis futurs es centraran en millorar, encara més, la formació de l’equip humà i potenciar uns perfils més tecnològics, però també amb un pes important dels idiomes.


 

Etiquetes:
Economia i empresa