25 d'abril de 2024

Prats de Lluçanès organitza la primera duatló en btt amb un caràcter solidari

Es diners recaptats en la inscripció es destinen a la Fundació Nani Roma

El Ter 5 de desembre de 2008 a les 09:19
Una imatge del cartell de la duatló de Prats de Lluçanès
Prats de Lluçanès organitza per primera vegada una duatló de btt. La competició es disputa aquest diumenge a partir de les deu del matí. La prova compta amb dues categories. Una d’elles amateur, per a joves menors de 18 anys que es volen iniciar el món de la duatló. Jordi Riera, un dels organitzadors, explica que no hi ha proves per a joves que volen iniciar-se.

La categoria amateur haurà de completar un recorregut de 15 quilòmetres en btt i cinc corrent. La duatló de Prats de Lluçanès també te la peculiaritat que no compta amb tres seccions, sinó només amb dues: btt i cursa. Per això, s’ha previst un circuit més dur i més llarg en quilometratge. La categoria professional haurà de completar 30 quilòmetres en btt i 15 corrent amb 1.200 metres de desnivell. L’altre al•licient que té la prova és que té un caràcter solidari, ja que els diners recaptats en la inscripció es destinen a la Fundació Nani Roma.

La prova comptarà amb més de 200 participants, ja que els organitzadors han rebut un allau de peticions. Tot i que les inscripcions anticipades s’han tancat, el mateix dia de la prova s’habilitaran inscripcions.
Etiquetes:
Esports