24 d'abril de 2024

L'Ajuntament de Manlleu incorpora cinc joves amb contracte de pràctiques

Les incorporacions s'han fet en el marc del Programa Europeu de Garantia Juvenil

elter.net 18 de novembre de 2016 a les 16:38
Els cinc joves que s'han contractat durant mig any

L'Ajuntament de Manlleu ha formalitzat cinc contractes de pràctiques remunerades, de sis mesos, amb joves que volen millorar les seves competències professionals i desenvolupar-se professionalment com a tècnics de comunicació, medi ambient, auxiliar informàtic i en l’aula d’auto-aprenentatge d’idiomes de la biblioteca


L’Ajuntament de Manlleu ha participat activament en el programa de Garantia Juvenil contractant cinc persones en pràctiques, i derivant-ne d’altres a ajuntaments i entitats de la comarca.


Els cinc joves s’han incorporat aquesta setmana a l’Ajuntament. Es tracta d’una oportunitat per a un col·lectiu que sovint es veu obligat a sortir del municipi i la comarca davant la manca d’oportunitats laborals en el seu sector. Els destinataris d’aquesta convocatòria eren joves amb un cicle formatiu de grau mitjà, superior o estudis universitaris.


Aquesta iniciativa Europea pretén millorar la situació dels joves al nostre país i reduir l’atur juvenil subvencionant contractes, tant en organismes públics com empreses, i fomentant la contractació, la formació i l’emprenedoria. 


El Servei d’Ocupació de l’OPE està treballant amb els joves del municipi i actualment 221 ja estan registrats a Garantia Juvenil, que és el primer requisit per poder ser beneficiari de les mesures que es plantegen en el marc d’aquests programes. 

Etiquetes:
Economia i empresa