26 d'abril de 2024

Joan Cros mostra un gran nivell a Lió però queda fora de les finals

L'organtizació va retallar la graella de al final deixant a Joan Cros fora de la disputa de la final

El Ter 23 de novembre de 2016 a les 16:54
joan Cros a Lió

Joan Cros no va poder entrar a la final en cap dels dos dies de competició a Lió, disputada aquest cap de setmana. Un supercròs considerat un del més importants de França. El del JCR Team va fer el possible per poder entrar a la final però la sort no va estar del seu costat.


L’organització va decidir retallar la graella de la final per motius de seguretat i Cros va ser un dels damnificats.


Als  cronometrats el de Manlleu es mostrava intractable aconseguint el tercer millor registre i feia presagiar un gran cap de setmana. Divendres va tenir lloc la primera cursa on Joan Cros es feia amb el setè millor temps aconseguint així el pas directe a la final. Però les tornes van canviar de cop pel pilot de KTM. L’organització va decidir escurçar la graella de la final degut a que el circuit era molt petit i l’aglomeració de pilots podia fer perillar la seguretat dels mateixos. Principalment la final havia de ser una cursa de catorze pilots però finalment va ser de dèu, deixant a quatre pilots fora de la disputa de la cursa. 


A la cursa de dissabte es van repetir les tornes. Cros va fer el possible per poder ser a la final però va tornar a quedar en setena posició, i de nou, fora per la disputa de la final. Una mala notícia per a Cros que va quedar fora de la lluita per sumar més punts. Tot i això, la decisió de l’organització no ha afectat tant com el pilot s’esperava ja que tot i obligar-lo a quedar fora de la final ha seguit sumant punts per l’SXTour. Un SXTour que Cros reconeix que és molt difícil de ser a dalt ja que hi ha una nivell molt alt de pilots.


De moment, el de KTM , es mostra dotzè a la general  del campionat i amb ganes de seguir millorant en la propera prova. Un prova que es disputarà aquest proper cap de setmana a Montpeller.

Etiquetes:
Esports