26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu fitxa al davanter egarenc Joan Roldan

Aquest mateix dijous s'ha fet oficial l'incorporació del jove davanter de 22 anys procedent del futbol italià

El Ter 24 de novembre de 2016 a les 18:12
Joan Roldan a la seva presentació

La marca d’Oscar Uroz va deixar una vacant a la punta d’atac del conjunt de Miquel Muñoz que va obrir la porta a un nou davanter. Aquest mateix dijous el club ha fet oficial, l’incorporació de Joan Roldan, davanter egarenc de 22 anys procedent del futbol italià. Roldan arriba procedent del FC Otranto que milita a la lliga Ecellenza,


L’AEC Manlleu ha fet oficial l’incorporació del jove davanter que ja ha passat a formar part de la plantilla del primer equip. L’allau de baixes que esta patint el conjunt de Muñoz, sobretot en la línia ofensiva va obligar al club a fer algun moviment per incorporar un nou jugador. Finalment s’ha fet possible després que sonessin diversos noms per ocupar una plaça a la línia d’atac.


Roldan, abans d’aventurar-se a Itàlia, ja havia vestit la samarreta del Terrassa i el Vilassar. La tornada de l’egarenc a terres catalanes fa que torni a tenir una nova oportunitat al futbol professional de casa. Tot i així el seu debut no s’espera per aquest cap de setmana al municipal, tot dependrà de si arriba el transfer per poder fer la fitxa del jugador. Tot i així el jugador ja ha començat a entrenar amb el primer equip.


De moment, sembla ser que per el partit La jonquera la franja d’atac serà la dels últims dies, amb Pol Coll, Fredi i Jordi Aumatell. Manel Sala, Aleix Trulls, Jandro i Martí Soler segueixen recuperant-se de la lesió favorablement tot i que encara no se sap quan tornaran al Municipal.

Etiquetes:
Esports