26 d'abril de 2024

El comerç de Manlleu engega la campanya de Nadal

Durant aquesta setmana més de 20 comerços de la ciutat han inaugurat la temporada nadalenca amb el Black Friday

Albert Vilella 25 de novembre de 2016 a les 12:43
El Manlleu Associació de Botiguers presenta el Moneder MAB. Foto: MAB

El Nadal ja queda a prop i els comerços de Manlleu es preparen per rebre les compres d’aquests dies. Tal i com ens explica Sílvia Matavacas, presidenta del MAB de Manlleu, el Black Friday és una iniciativa que cada any pren més força al municipi, però de moment cada establiment organitza aquestes ofertes per la seva banda.


Enguany ja són més de 20 comerços els que s’han adherit al Black Friday. Pel que fa a la campanya nadalenca del MAB, aquest any se li ha volgut donar més visibilitat i continuarà amb l’ideal de la darrere campanya, “A Manlleu, naturalment”. Aquesta difusió vol fer arribar el missatge que a "Manlleu s'hi pot trobar de tot" i que "els productes i comerços manlleuencs tenen molta qualitat", ens comenta Matavacas.  


Com ja és habitual, el MAB oferirà els rasca-rasca perquè tots els clients puguin optar a premis econòmics, entrades per les pistes de gel i molt més. Apart d’això, enguany es presentarà el moneder MAB, una nova versió de la targeta regal de les darreres edicions, molt més eficaç i útil. Sílvia Matavacas ens explica que el moneder MAB "és una targeta digital que servirà per acumular punts amb cada compra que es faci en un comerç adherit al MAB". 


Encara queden alguns detalls per definir que en les pròximes setmanes sortiran a la llum, per a més informació podeu consultar la pàgina web oficial del Manlleu Associació de Botiguers www.mabmanlleu.cat

Etiquetes:
Economia i empresa