25 d'abril de 2024

L'empresa 0% gluten d'Altarriba de Manlleu obre la botiga model per iniciar l'expansió com a franquícia

Properament també obriran establiments a Olesa de Montserrat, Madrid i Bilbao

Gisela Francàs 28 de novembre de 2016 a les 10:47
Francesc Altarriba, acompanyat de diverses autoritats a la inauguració de l'obrador central a Manlleu el febrer

L’empresa manlleuenca "0% gluten" obre un local a Vic aquest dimarts 29 de novembre que servirà com a model de cara al seu creixement via franquícia arreu de l’estat. La botiga de Vic oferirà un espai de degustació i un espai d’obrador propi obert a la vista dels clients on s’elaborarà aliments de qualitat, prioritzant el menjar sa amb els productes sense gluten de fleca i brioxeria com a base, però també amb una àmplia gamma d’aliments frescos.


L’empresari manlleuenc Francesc Altarriba ha explicat que es tracta d’un "local inclusiu" ja que el seu lema és "una alimentació saludable per a tothom no només per a celíacs, també ha de servir per normalitzar aquesta intolerància", explica l'empresari manlleuenc Francesc Altarriba.


La decoració també hi té un paper important. En el local de Vic, de 250m2 , mostra la imatge que seguiran tots els locals franquiciats. Té un disseny d’estil nòrdic amb aspectes com la funcionalitat, el minimalisme, la lluminositat i la total presència de la fusta. L’empresa té la planta on elaboren la farina al polígon de la Coromina a Manlleu. Ara, obrint la botiga a Vic comencen un nou model que s’ha d’expandir per tot l’Estat. De moment, el 15 de desembre obriran una botiga a Olesa de Montserrat, la primera setmana de gener obriran un nou establiment a Madrid i finalment de cara el primer trimestre de l’any 2017 n’obriran un altre a Bilbao.


La botiga de Vic està situada en una zona de connexió de la ciutat vigatana, com són les estacions de busos i trens, no gens allunyada del centre històric, i molt propera al nucli universitari. Concretament al carrer Pare Gallissà, 13. La inauguració es farà aquest dimarts 29 de novembre a les 8 del vespre. Francesc Altarriba anima a tothom a assistir-hi perquè està molt il·lusionat amb el projecte i "és un espai de trobada per celíacs, familiars i amics".

Etiquetes:
Economia i empresa