26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu supera a La Junquera per la mínima (1-0)

Jordi Aumatell va fer el gol dela victòria a l'inici del partit

El Ter 28 de novembre de 2016 a les 19:58

El Manlleu rebia al Municipal un equip molt rocós com és La Jonquera. Tot i ser el primer any dels de l’Alt Empordà a Tercera Divisó, porten mostrant una serietat molt digna de la categoria. Tan sols 7 gols rebuts i 7 gols marcats traduïts en 19 punts. Els quadribarrats sabien que seria un partit molt disputat davant un rival molt físic. El què es va veure al terreny de joc del Municipal va seguir al peu de la lletra el guió establert abans de l’enfrontament. Una victòria per 1 a 0 que demostra el bon moment del Manlleu.

Els de Miquel Muñoz van sortir molt ben posats sobre el camp, amb el ja típic 3-5-2. Aquest bon posicionament i domini inicial es va convertir ràpidament en control al marcador. Una bona triangulació a tres quarts de camp va acabar en una passada a l’espai per Mate que, des de la línia de fons del carril esquerre, va posar la pilota rasa perquè Jordi Aumatell convertís el primer gol del partit al minut 4 en una rematada de primeres des de l’àrea petita.

El Manlleu ja havia fet el més complicat, marcar gol a un dels equips més consistents de la categoria. A partir d’aquí, els de Miquel Muñoz van seguir tocant per buscar ampliar el marcador i guanyar confiança.

La segona part, però, va ser totalment diferent. L’entrada del davanter de La Jonquera Marc Vilà va donar aire al seu equip. El Manlleu va perdre el domini i control de la primera part, es va anar arraconant progressivament al seu camp i el joc directe del rival va exigir contínuament la defensa manlleuenca. Els tres centrals Manu, Canal i Dan Coll van realitzar un partit exquisit en el joc aeri i la seva contundència va evitar més d’un mal de cap a Aroca. El patiment, però, estava assegurat. Possiblement l’equip s’hagués estalviat els nervis si l’àrbitre hagués xiulat un penal claríssim sobre Pol Coll al minut 63. Muñoz també ho va veure així però afirma que ara ja pensa en els propers partits, el temut tourmalet.

La Jonquera només havia perdut partits per 1-0. I així va ser al Municipal. Els manlleuencs van aguantar les envestides finals en forma de pilotes penjades i es van endur tres punts importantíssims. La segona part va deixar com anècdota el debut del nou fitxatge Joan Roldan, però amb els atacs dels visitants poc se’l va veure en joc. Finalment victòria per la mínima en un partit molt seriós en defensa. El Manlleu no deixava la porteria a zero des de feia 4 jornades. La solvència i la confiança d’aquest cap de setmana serviran per afrontar millor els partits complicadíssims contra Peralada, Vilafranca i Olot.