24 d'abril de 2024

El Badanadal de Manlleu arriba a la setzena edició i estrena un Mercat de joguines

Del 3 de desembre al 8 de gener hi haurà obertes les pistes de gel, la ludoteca, l'espai Express i més de 60 activitats

Albert Vilella 30 de novembre de 2016 a les 13:05
Muntatge de les pistes de gel del Badanadal 2016

La campanya nadalenca de Manlleu arrenca aquesta setmana amb la inauguració del parc de gel, el divendres a les sis de la tarda. En la darrera edició, més de 18.000 patinadors van poder participar d’aquesta experiència.


En l’acte d’inauguració hi tindrà lloc l’encesa de l’enllumenat públic i de l’arbre de Nadal situat al mig de les pistes. Eudald Sellarès, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, ens comenta que aquest any l’avet "serà molt més actiu" que en les darreres edicions i "que hi haurà música que acompanyarà l’acte". 


Una de les novetats més destacades d’aquesta edició serà el Mercat d’intercanvi i venda de joguines de 2a mà. El dissabte 3 de desembre, de 15 a 18h de la tarda hi ha previst aquest mercat tan especial. Els participants podran comprar, intercanviar o vendre joguines de 2a mà. Aquesta activitat, pensada per la canalla, també comptarà amb un taller de reparació de joguines, per aprendre com arreglar aquelles que estiguin fetes malbé. Eudald Sellarès assegura que el mercat pretén que "siguin els nens i nenes els que venguin les joguines" per tal que descobreixin el "valor" d'aquestes.   


Les inscripcions pel Mercat d’intercanvi i venda de joguines de 2a mà ja estan obertes. Pel que fa a les pistes de gel, com cada any, el lloguer dels patins i dels trineus ja estan inclosos en el preu de l’entrada, l’únic que s’ha de portar son guants i roba d’hivern. Per a més informació podeu consultar la pàgina web oficial del Badanadal www.badanadal.cat.

Cartell del Mercat d'intercanvi i venda de joguines de 2a mà

La inauguració del Badanadal 2015

Etiquetes:
Cultura