27 d'abril de 2024

Una quarantena de botigues, representades a l'ExPress més gèlid

Una vintena d'establiments de Manlleu participaran al concurs d'aparadors, també amb el gel com a temàtica

Albert Vilella/Arola Cumeras 1 de desembre de 2016 a les 16:52
La imatge que presentava l'ExPress a l'edició de l'any passat

L’espai ExPress de Manlleu, situat a l’antiga Cooperativa de la plaça Fra Bernadí, ha arribat a la setena edició, amb el gel com a inspiració. Dissabte a les 11 començarà la venda en l’anomenada “botiga de botigues”. L’ExPress ha reunit 46 comerços.


La botiga pop-up, és a dir, que apareix i desapareix, té l’objectiu de concentrar i oferir un ampli ventall d’ofertes dels diferents comerços de Manlleu i donar-los a conèixer.


Aquest any s’hi ha habilitat un nou espai per fer-hi tres conferències. En concret, es parlarà de sucs verds, el 10 i 17 de novembre, i també sobre un viatge als fiords noruecs, el dia 21. Pilar Raurell, Tècnica d’Empresa de l’Ajuntament de Manlleu, també ha explicat que al concurs d’aparadors hi participaran 24 establiments de la ciutat. També s'hauran de guarnir fent referència al gel i el jurat passarà a visitar-los dijous 15 de desembre. El seu vot valdrà un 70%, complementat pel vot popular, que val el 30% restant.


El premi al millor aparador serà de 200 euros en vals per comprar en els diferents comerços de Manlleu. El jurat estarà integrat per “experts en decoració, la presidenta del MAB i el regidor de Promoció Econòmica”. Any rere any, l’ExPress té una temàtica diferent, en aquesta edició és el gel. Enguany s’han reutilitzat les antigues taules de la biblioteca de Manlleu.


L’organització de l’espai es tornarà a fer segons la temàtica i es repeteix el mercat d’art que inclourà unes 200 obres. L’any passat es va arribar als 15.000 euros en vendes i en aquesta edició es pretén superar aquesta dada.

Etiquetes:
Cultura