26 d'abril de 2024

Manlleu reconeix la tasca d'Eli Martínez als Jocs de Río

El consistori va reconèixer el mèrit de la capitana de la Selecció Espanyola de dur Manlleu als Jocs Olímpics de Río

El Ter 1 de desembre de 2016 a les 19:39
Eli Martínez rebent la placa commemorativa de l'acte

L’Ajuntament de Manlleu va rebre, aquest passat dimarts, a Eli Martínez  de forma oficial a la sala de plens de l’Ajuntament. El motiu d’aquesta rebuda va ser el reconeixement de Manlleu cap a l’esportista en motiu de la seva presència als Jocs Olímpics de Río del passat més d’agost.


Eli Martínez ha firmat una trajectòria admirable aquesta temporada després d’assolir el somni de tot esportista d’èlit d’arribar a uns jocs olímpics. Però no només això sinó que ho ha fet com a capitana de la Selecció Espanyola de Rugby 7, un mèrit i una càrrega que la manlleuenca llueix des de fa unes temporades. Concretament aquesta última ha estat la culminació del a feina ben feta després de fer un gran paper a les Women Series i de classificar-se, a més a més, pels Jocs Olímpics.


Aquests i d’altres mèrits esportius han portat a que el consistori reconegués la gran tasca, implícita, de Martínez que consistia en portar el nom de Manlleu allà on anava. L’acte va ser solemne i emotiu alhora, sobretot quan la jove esportista va explicar la seva experiència a Río. L’acte que va ser promogut per CIU Manlleu en un ple passat, va finalitzar amb les autoritats de l’Ajuntament entregant un placa commemorativa de l’acte. L’Alcalde va ser el responsable d’obsequiar a la manlleuenca, que va mostrar orgullosa, la placa sota l’atenta mirada dels seus amics i familiars.

Foto d'honor amb les autoritats amb Martínez la centre

Etiquetes:
Esports