26 d'abril de 2024

El Mercat Medieval incorpora un campament a les Adoberies

L'esdeveniment acostuma a aplegar uns 100.000 visitants

ACN 2 de desembre de 2016 a les 19:37
La presentació del mercat 2016

El Mercat Medieval de Vic ja escalfa motors per tirar enrere en el temps i traslladar la ciutat sencera en plena edat mitjana. Des de dissabte dia 3 i fins al proper dimarts, els carrers i places de la capital d'Osona s'ompliran d'estendards, combats entre cavallers i una àmplia oferta gastronòmica.


El regidor de Fires i Mercats, Benjamí Dòniga, ha explicat que pel que fa a les novetats d'aquesta edició el mercat incorporarà un campament medieval a la zona de les Adoberies que comptarà amb una vintena de tendes i més de 50 personatges que faran una recreació de la vida i els costums a l'edat mitjana.


Una altra de les novetats és el fet que la decoració que permet que el nucli antic llueixi com una autèntica ciutat medieval enguany ha estat encarregada a vuit associacions de Vic que han elaborat a mà part de l'ornamentació. El certamen manté l'aposta per la cultura amb la representació teatralitzada d'un fet històric rellevant per la ciutat, "L'Assalt de l'Altarriba". En aquesta ocasió s'han incorporat tres espais nous per a les escenes i Pep Tines i Cacu Prat han passat a encapçalar la direcció de l'espectacle.

Etiquetes:
Cultura