24 d'abril de 2024

Manlleu s'il·lumina per l'arribada del Nadal

L'enllumenat d'aquest any s'ha dissenyat conjuntament amb els comerciants de la ciutat

Gisela Francàs 3 de desembre de 2016 a les 12:21
Clara Luna va interpretar nadales amb un toc de jazz

L’encesa de l’arbre de llum al mig de la pista de gel de la Plaça Fra Bernadí va donar aquest divencres al vespre el tret de sortida a l’encesa de tot l’enllumenat de Manlleu. La il·luminació de l’arbre, de 5 metres, també va servir per inaugurar la pista de gel i les altres activitats del Badanadal com la Ludoteca o el tobogan gegant.


La cantant Clara Luna va donar el toc musical a la inauguració interpretant nadales en clau de jazz després de les intervencions del regidor de promoció econòmica, Eudald Sellarès i la presidenta del MAB Sílvia Matavacas.


L’enllumenat d’aquest any ha estat realitzat conjuntament amb la col·laboració de comerciants de Manlleu. Segons Sellarès, "es tractava d’un repte per l’Ajuntament ja que, era un clam dels comerciants".


L’any passat es van fer petites intervencions a les rotondes, però aquest any "s’ha anat més enllà i hem buscat que Manlleu tingués una il·luminació conjunta i que seguis una coherència". S’ha fet una reordenació completa dels punts a il·luminar i s’ha fet un disseny de ciutat. Per començar aquest any s’ha fet un desplegament a diversos carrers de Manlleu. Per exemple, a plaça s’hi ha incorporat llum als arbres i als carrers del Pont, Sant Jordi i Fedanci s’han decorat amb fanals que serviran perquè arribin els reis mags.


Tant les activitats del Badanadal com la il·luminació estaran obertes fins el 8 de gener.

Etiquetes:
Cultura