25 d'abril de 2024

El Concurs d'espots per a la no violència masclista rep 33 propostes

Els premis s'entregaran el dimarts 13 de desembre a l'ETC de Vic

Gisela Francàs 5 de desembre de 2016 a les 11:45
Imatge de l'espot guanyador de la passada edició

El Concurs d’espots per a la no violència masclista tanca els actes commemoratius del 25 de novembre. Divendres passat dia 2 de desembre es va acabar el termini per participar en aquest concurs comarcal organitzat per VicDones-SIAD Osona, el SIAD Manlleu, les Polítiques d’igualtat de l’Ajuntament de Torelló i la Mancomunitat La Plana.


En aquesta cinquena edició s’hi han presentat 33 espots, convertint-la en l’edició més participativa. Segons Belen Herrero, tècnica d’igualtat de l’Ajuntament de Manlleu, un dels motius és la participació de diverses escoles. L’objectiu del concurs és "sensibilitzar la població de totes les edats i que aquests puguin reflexionar sobre les violències masclistes" i difondre els valors per una societat igualitària, justa i lliure de violències.


En total es repartiran dos premis, el primer dotat de 500 euros i el segon premi de 300 euros. A més, els espots que resultin guanyadors, es podran veure en diferents mitjans de les xarxes socials dels ajuntaments organitzadors del concurs, i dels mitjans de comunicació locals i comarcals, entre d’altres. El jurat estarà format per persones vinculades en la formació d’Igualtat. Belen ha recalcat que es valorarà que els espots "difonguin el missatge que es demana: que promoguin la no violència vers les dones". També es tindrà en compte la creativitat i l’originalitat audiovisual.   


El proper dimarts 13 de desembre a 2/4 de 10 del vespre es projectaran els espots que han participat al concurs i es diran els guanyadors. L’acte es farà a l’ETC de Vic, abans de la sessió del film “Conegudes (també) a casa” que es projecta dins del programa itinerant de la 24a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona”.

Etiquetes:
Societat