25 d'abril de 2024

La campanya Nen de Nadal de l'Església Evangèlica Baptista de Manlleu recull 40 caixes

L'organització destaca el caràcter didàctic de la campanya

Gisela Francàs 5 de desembre de 2016 a les 11:57
La campanya ha durat tot el mes de novembre

La campanya Nen de Nadal que organitzava l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu i que tenia l’objectiu de distribuir regals entre els nens de tot el món que viuen en situació de pobresa ja ha acabat i ha tingut molt bona acollida.


En total s’han recollit unes 40 caixes "una quantitat igual que en les anteriors edicions". Les caixes s’han omplert d’objectes d’higiene, material escolar i joguines que puguin ser útils pels infants pobres. El pastor de l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu, Rubén Gramaje, ha recalcat que es tracta "d’una campanya molt didàctica perquè la confecció de les caixes s’ha fet sobretot amb famílies amb infants".


La campanya també es porta a terme a nivell internacional i aquí a Espanya la coordina l‘Associació Decisión. Aquest any tenen l’objectiu de recollir a unes 35 000 caixes a tot l’estat Espanyol. El país on es destinaran les caixes encara s’ha de decidir tot i que normalment van als camps del Sahara. L’any passat es van destinar a Romania. Ruben Gramaje ha destacat "el gran esforç de la població de Manlleu ja que, cada caixa té un valor d’uns 25 euros". 


Aquesta és la quarta edició de la campanya Nen de Nadal que organitza l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu.

Etiquetes:
Societat