26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu no pot amb el Peralada tot i fer un gran partit (3-0)

Els manlleuencs no comencen amb bon peu el 'Tourmalet' que tanca la primera volta

R.Anglada - AEC Manlleu 5 de desembre de 2016 a les 16:26
Peralada - Manlleu. Foto:R.Anglada

La visita del Manlleu a Peralada va suposar l’inici del seu particular Tourmalet abans d’acabar la primera volta, i no va començar de la millor forma. Tot i realitzar un gran partit els Manlleuencs van perdre el partit per 3-0, en els últims minuts. El partit contra el conjunt xampanyer es va presentar amb la dificultat afegida de les baixes de Seuma i Pol Coll. Aquest fet va obligar a l’entrenador quadribarrat a innovar en l’alineació: Ot va passar a ser central amb Canal i Manu, Marc Garcia va ocupar el carril dret i Dan Coll va suplir Seuma al mig del camp. Miquel Muñoz va parlar d’aquest canvis i dels que es va fer durant el partit, però que tot i així va faltar un punt més a l’atac.

Els de l’Alt Empordà van intentar crear perill a Aroca amb llargues combinacions i buscant homes com Coro, Keita o Boniquet perquè desequilibressin en els metres finals. Keita, el màxim golejador dels blanc-i-verds, va avisar en dues ocasions en la primera mitja hora. Al minut 33, en una d’aquestes entrades a l’àrea, Mate va cometre penal i des dels onze metres Coro no va perdonar. El rigor tàctic manlleuenc va seguir acompanyant l’equip fins al descans, però davant la serietat defensiva faltava més agressivitat en atac. Sols Jordi Aumatell va avisar en un xut desviat a la primera part.

En el segon temps el partit va obeir la mateixa tònica. El Peralada va seguir buscant ampliar el marcador, però la qualitat individual de Coro o Boniquet no era suficient. D’altra banda, Miquel Muñoz exigia més en atac i que el seu equip proposés més joc amb la pilota. Però quan el Manlleu va fer un pas endavant, el capità del Peralada Coro va aparèixer i amb una magistral jugada individual dins l’àrea va clavar el segon. Poc va poder fer Aroca al minut 85 amb aquest xut creuat. Els osonencs que durant aquests més de 80 minuts s’havien mostrat molt ordenats, van abaixar els braços amb el segon gol. Fet que va aprofitar el Peralada per sentenciar mitjançant Serrano al minut 90. Miquel Muñoz marxa decebut d’aquest partit, principalment perquè tot i els esforços la línia d’atac manlleuenca ha estat pobre.

Segueix el Tourmalet del Manlleu en aquest tram final de la primera volta. El proper partit serà aquest mateix dijous a la tarda quan el Vilafranca, tercer classificat, visitarà el municipal.