26 d'abril de 2024

El Manlleu torna a sumar contra el Lleida (1-1)

El Manlleu va tenir l?oportunitat de marcar el segon gol amb una falta directa

D.Osa - CP Manlleu 5 de desembre de 2016 a les 16:28
Foto:Anna Aumatell

El Manlleu es va haver de conformar amb un punt en el partit disputat aquest dissabte contra un rival directe, l’ICG Software Lleida. El gol d’Adrià Ballart va donar esperances a un Manlleu que no va poder fer res per evitar el gol de falta directa de Darío Giménez. 


El partit entre el Manlleu i el Lleida era important pels dos equips, que donaven inici a la jornada ocupant la quinzena i la catorzena plaça, respectivament. La necessitat de guanyar però sobretot la de no perdre va fer que cap dels dos conjunts assumissin riscos excessius en els moments importants del partit i això va acabar donant poques ocasions de perill al matx. 


Durant el primer temps, els dos equips van plantejar una bona defensa i van dificultar molt l’arribada amb claredat a les àrees. Les baixes de Marc Prat per lesió en un dit de la mà i d’Albert Grau per una recaiguda en una lesió d’abductor van restar potencial atacant al Manlleu però els jugadors més joves van respondre protagonitzant les jugades més clares. Adrià Ballart al minut 5 va estar a punt de marcar amb un xut que es va estavellar el pal, i Borja López va fer pels lleidatans el mateix a la meitat del primer temps. Poc abans del descans va ser David Martí qui va tenir l’ocasió més clara després d’una molt bona combinació entre tots els jugadors de pista manlleuencs però Lluís Tomàs li va guanyar la partida en l’1 contra 1.


Després del descans, el Lleida va estar a punt d’obrir el marcador amb una doble ocasió de Trilla i Llisa que Jordi Garcia va resoldre amb bones aturades. Borja López va tornar a insistir a falta d’un quart d’hora pel final amb dues ocasions gairebé consecutives aturades pel porter del Manlleu. El gol, però, va arribar primer pels locals, amb una bona jugada personal d’Adrià Ballart que va conduir la bola des de la seva pista i va superar Tomàs amb un bon xut creuat.


El Manlleu va tenir l’oportunitat de marcar el segon gol amb una falta directa, però Jaume Farrés no la va poder transformar. Qui sí ho va fer a falta de 9 minuts pel final va ser Darío Giménez per posar l’empat a 1. Aniol Mangas va estar a punt d’avançar el Manlleu novament en la jugada més clara però el seu xut va anar al pal. 


L’empat permet al Manlleu sumar un total de 9 punts i pujar fins a la catorzena plaça. Aquest dimarts (20h) visitaran la pista del Voltregà i dissabte (20.30h) rebran el Caldes.


FITXA TÊCNICA


CP Manlleu- 1: Jordi Garcia(p), Aniol Mangas, David Martí, Juli Anguita i Adrià Ballart -cinc inicial-, Jaume Farrés, Pol Molas, Pol Franci, Marc Pujadas i Gerard Folguera (p).


ICG Software Lleida-1: Lluís Tomàs (p), Borja Lopez, Joan Cañellas, Darío Jiménez i Andreu Tomàs –cinc inicial-, Carlos Trilla, Roc Llisa, Lluís Rodero, Jaime Mataix, Albert Mola (p).


Gols: 1-0, Adrià Ballart, min 38; 1-1, Darío Giménez (f.d), min 40.

Etiquetes:
Esports