26 d'abril de 2024

El Manlleu cedeix a Terrassa la primera derrota de la temporada (3-2)

Malgrat la derrota, la primera del curs, el Manlleu manté el liderat amb 21 punts

D.Osa - CP Manlleu 5 de desembre de 2016 a les 16:32

L’Sferic Terrassa ha estat fins el moment l’únic equip que ha pogut treure-li punts al Manlleu femení en el que portem de temporada. Les manlleuenques van mantenir opcions de puntuar en el partit que van disputar aquest dissabte a terres egarenques gràcies als gols de Laura Barcons i Gemma Solé però el 3 a 1 amb què es va arribar al descans va complicar molt la remuntada.

El Manlleu va començar per darrere al marcador després d’encaixar un gol de Sílvia Ferrer al minut 3 però Laura Barcons va posar l’empat només dos minuts més tard amb un xut des de mig camp. A l’equador de la primera part, Carolina Herrera va veure una targeta blava i Elena Tamiozzo va disposar d’un llançament de falta directa que no va saber aprofitar en primera instància davant Ester Tosar però sí en un segon intent per marcar el 2 a 1. El Terrassa es va créixer i Sílvia Ferrer va tornar a trobar porteria per ampliar la diferència abans del descans.

En el segon temps el Manlleu va buscar la victòria però només Gemma Solé va poder superar Noelia de la Peña amb un contraatac a falta de deu minuts pel final. Laura Barcons va tenir a tocar l’empat a falta de 28 segons però no va poder transformar la falta directa.

Malgrat la derrota, la primera del curs, el Manlleu manté el liderat amb 21 punts i comença ja a pensar en els dos partits de la propera setmana. El dijous 8 de desembre (21.30h) rebrà la visita del CP Rivas Las Lagunas i dissabte (17.45h) serà el torn d’acollir el derbi osonenc contra el CP Voltregà.

FITXA TÈCNICA

Covesa Sferic Terrassa-3: Noelia de la Peña (p), Sílvia Ferrer, Francisca Puertas, Elena Tamiozzo, Erika Ghirardello –cinc inicial-, Maria Igualada, Carla crespo, Laia Paredes i Andrea López (p).

CP Manlleu-2: Ester Tosar (p), Laura Barcons, Carolina Herrera, Sílvia Jurado, Elisabet Gurri –cinc inicial–, Gemma Solé, Judit Burgaya, Maria Pujadas, Anna Bulló i Maria Ballesta (p).

Gols: 1-0, Sílvia Ferrer, min 3; 1-1, Laura Barcons, min 5; 2-1, Elena Tamiozzo, min 10; 3-1, Sílvia Ferrer, min 14; 3-2, Gemma Solé, min 30.