24 d'abril de 2024

Èxit del primer Mercat d'intercanvi i venda de joguines de 2a mà

Les primeres activitats del Badanadal tenen bona acollida

Albert Vilella 7 de desembre de 2016 a les 09:09
Al mercat també es podien reparar les joguines espatllades per donar-los-hi una nova vida. Foto: Ajuntament de Manlleu

El Badanadal de Manlleu arrenca la seva setzena edició amb força. Aquest any l’acte d’inauguració del parc de gel ha comptat amb un concert de nadales a càrrec de la cantant Clara Luna. Per altra banda, 14 famílies han participat de la novetat més destacada d’aquesta edició, el Mercat d’intercanvi i venda de joguines de 2a mà. Per aquesta setmana hi ha programat el Tastet nadalenc de productes del Mercat Km 0 i la Fes-te gran amb Quiràlia. 


El Badanadal va tornar a encetar la seva programació amb la tradicional inauguració del parc de gel i amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc de Manlleu. Els assistents a l’acte van poder gaudir del concert de nadales amb la cantant Clara Luna mentre patinaven per les pistes de gel. A més, aquest any el parc compta amb un nou espai dedicat als nens, una zona d’entreteniment amb iglús i gel. Pel que fa al Mercat d’intercanvi i venda de joguines de 2a mà, Imma Muñoz, tècnica de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Manlleu, ens assegura que el mercat "va ser una experiència molt positiva i hi va haver molta participació".


Per aquesta setmana hi ha més activitats programades. El dissabte 10 de desembre, de les 5 a les vuit del vespre, es celebrarà l’activitat Fes-te gran amb Quiràlia a la Plaça Fra Bernadí, "un espai de jocs gegants".


Tal i com ens explica Muñoz, aquest any s’ha volgut donar més protagonisme a totes les activitats que fins el 8 de gener ompliran els carrers de Manlleu. Per a més informació podeu consultar la pàgina web oficial del Badanadal, www.badanadal.cat. 


 

Etiquetes:
Cultura