26 d'abril de 2024

Dones Solidàries de Manlleu organitza una subhasta de llibres pels més necessitats aquest dissabte

S'han recollit uns 370 llibres que tindran un preu de sortida d'1 euro

Gisela Francàs 7 de desembre de 2016 a les 11:38
La subhasta tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA

L’associació Dones Solidàries de Manlleu organitza una subhasta de llibres aquest dissabte 10 de desembre. Amb el que s’aconsegueixi es comprarà productes d’higiene per les persones necessitades de Manlleu i que ja són usuaris de l’associació.


Els llibres s’han aconseguit per donacions provinents de particulars o d’altres entitats com el Casal de gent gran Frederica Montseny. En total s’han aconseguit uns 370 llibres que s’han distribuït en lots formats per 4 o 5 volums de temes diferents com ara de literatura catalana o d’història. Segons Rosi García, membre de Dones Solidàries, el preu de sortida de la subhasta serà d’1 euro per lot.


Rosi explica que “va ser una idea de l’antiga Bibliotecària de Manlleu, Ramona Claperol, que va decidir que amb els llibres que rebien es podria fer una subhasta”. De moment, a la Biblioteca de Manlleu ja s’hi pot trobar una llista amb els lots que s’han fet "perquè així la gent pugui anar mirant quin li interessa més". Amb el que es recol·lecti, l’associació comprarà productes d’higiene com ara sabó per aquelles persones que més ho necessiten i que ja van a buscar mobles i roba a Dones Solidàries.


La subhasta començarà a les 11 del matí del proper dissabte a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA. Des de l’associació també han volgut destacar la propera activitat que faran i animar a tothom a participar-hi. Organitzen el 3r esmorzar solidari que tindrà lloc el diumenge 18 de desembre a partir de les 10 del matí a la seu de Dones Solidàries "per recollir fons per l’associació". 

Etiquetes:
Societat