25 d'abril de 2024

El Casal Boira Baixa celebra 14 anys amb un seguit d'actes oberts a tothom

Durant tot el més de desembre l'entitat ha programat diversos actes

El Ter 7 de desembre de 2016 a les 16:47
Lectures teatrealitzades sobre Montserrat Roig

El Casal Boira Baixa celebra el seu 14è aniversari amb un munt d'activitats. l'entitat d'Esquerra independentista de Manlleu ha programat un seguit d'actes per commemorar el seu 14è aniversari. Aquest dijous es donarà el tret de sortida amb la pintada d'un gran mural.


Els actes ja van començar el passat més de novembre amb les lectures teatralitzades sobre la periodista i escriptora Montserrat Roig amb motiu de 25è aniversari de la seva mort. Tot i així durant tot el mes de desembre s'han programat diverses activitats. 


Divendres dia 9 hi haurà el "Militant de l'any" un concurs de preguntes sobre l'Esquerra independentista. També s’han programat diverses xerrades com, "Reptes del Zapatisme" que tractarà el context sociopolític i els moviments socials a Mèxic, a més d’un tastet de menjar mexicà. Domènech explica una mica més a fons en què consisteix aquesta xerrada. L’altra xerrada programada “Som 27 i més”, es centrarà en el cas dels 27 en vers l’ocupació del rectorat de l’UAB l’any 2013.


També hi ha programat el tradicional taller de tions, a la ludoteca de la pista de gel, que està adreçat als més petits de la casa amb un preu simbòlic d'1 €, on d’aquesta forma l’entitat col·labora amb el Badanadal. Però l’acte més celebrat és el sopar d’aniversari que tindrà lloc el dia 23 de desembre, a vigílies de Nadal. Els actes culminaran el 3 gener amb la xerrada "Cuba, la revolució al llegat de Fidel".Per més informació podeu consultar la web http://www.boirabaixa.cat/.

Cartell del 14è Aniversari Boira Baixa

Etiquetes:
Societat