26 d'abril de 2024

Partit intens però sense gols entre Manlleu i Vilafranca (0-0)

Un penal no xiulat a Aumatell al final del primer temps podria haver condicionat el partit

R.Anglada/ AEC MANLLEU 9 de desembre de 2016 a les 18:37
Foto: Anna Aumatell

L’equip entrenat per Miquel Muñoz va jugar aquest dijous l’últim partit de la primera volta al Municipal, on al llarg d’aquests primers 18 partits han aconseguit fer-se forts a casa. La dinàmica ha estat totalment ascendent i no importa la dimensió del rival que el Manlleu es fa respectar. Així va ser contra el Vilafranca, on els del Penedès van sortir molt forts i durant els primers 20 minuts Triguero i Oribe, en dues ocasions, van poder avançar-se. Però el desencert dels visitants i les bones intervencions d’Aroca van evitar el seu gol.


A partir de l’equador de la primera part, el Manlleu va començar a sentir-se còmode després de corregir les entrades per banda del Vilafranca resituant Mate com a carriler on va exercir de tallafocs. Aumatell va ser el primer d’amenaçar la porteria de Kilian en un xut creuat i Seuma va estar a punt d’avançar els manlleuencs amb un magnífic xut des de mig del camp que el travesser va rebutjar.


La intensitat del Manlleu va seguir creixent a mesura que arribava el descans i Pol Coll i Aumatell posaven a prova els defensors visitants. En una d’aquestes jugades, Aumatell va retallar el seu defensor i aquest el va tombar. Tot el Municipal va veure el penal excepte l’àrbitre i aquest va xiular la mitja part entre les protestes dels jugadors manlleuencs.


Possiblement la crispació local va propiciar un inici de la segona part fulgurant. Les transicions defensa-atac del Manlleu agafaven descol·locat el Vilafranca i la falta de contundència dels davanters quadribarrats va evitar complicacions al porter Kilian. Amb el pas dels minuts els del Penedès van començar a augmentar el seu ritme de joc i a penjar pilotes a l’àrea d’Aroca. En el joc aeri Dan Coll va tornar a estar excels. Finalment, els últims minuts de partit van ser un intercanvi de cops on qualsevol dels dos equips podria haver marcat, però sobretot una gran intervenció d’Aroca a l’últim minut va evitar que es mogués el marcador.


El proper partit serà el diumenge 18 de desembre a Olot a dos quarts de 5 de la tarda en l’últim partit de la primera volta.

Etiquetes:
Esports