24 d'abril de 2024

La CUP Manlleu rendeix comptes amb la ciutadania, "Un any i mig a l'Ajuntament"

Dissabte al matí va tenir lloc un col·loqui per explicar el treball fet de la CUP dins l'Ajutnament

Albert Vilella 19 de desembre de 2016 a les 16:27
"Un Any i Mig a l'Ajuntament"

La CUP Manlleu va organitzat aquest dissabte al matí el col·loqui “Un any i mig a l’Ajuntament”. Aquest acte públic va servir per rendir comptes amb la ciutadania sobre la tasca que realitza el partit a l’ajuntament. En aquesta xerrada es van tractar temes com el recent pacte de govern ERC-PSC, el POUM o els pressupostos de 2017.


“Un any i mig a l’Ajuntament”, van poder seguir la tasca que durant els darrers mesos ha dut a terme el partit. En total a l’acte hi van participar una vintena de persones. Una participació relativament baixa respecte el què es voldria des de la CUP. Des de la CUP, Laura Generó, atribueixen  aquesta manca de participació a la poca tradició de la població per assistir a col·loquis d’aquest estil. Per aquest motiu, la CUP Manlleu, seguirà organitzant xerrades d’aquest tipus obertes a la població de Manlleu per tal de fer difusió del què es tracta als plens i també, per explicar el treball que es fa des de el govern.  


En aquest cas els temés més destacats van ser, per una banda el què comporta els pressupostos del 2017, un tema que serà l’eix principal del ple ordinari del més de desembre i que tindrà lloc aquest dimarts 20 de desembre. Per altra banda el pacte entre ERC-PSC també hi va tenir un paper rellevant com també el POUM, que encara es troba aturat a l’espera que s’aprovi després de les diverses divergències entre els diferents partits polítics. Tot i així també van sorgir temes, com la nova biblioteca o aspectes relacionats amb la pobresa energètica, entre d’altres.


La part final de la sessió era també la més esperada ja que els assistents van poder dir la seva sobre els diversos temes exposats, i també van poder preguntar inquietuds.


 


Des de la CUP, afirmen que seguiran organitzant aquests col·loquis informatius ja que és a un dels punts on es van comprometre des de que van entrar a l’Ajuntament.

Etiquetes:
Política Municipal