25 d'abril de 2024

El Manlleu goleja el Mataró i es manté prop de la zona d'ascens

El Mataró ha tingut més possessió de pilota a la segona part però no ha representat cap perill per la porteria de Coca

El Ter 7 de desembre de 2008 a les 19:44
Fotografia d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha golejat per 3 gols a 0 a la Unió Esportiva Mataró amb dos gols de Planagumà i un de Ruben. A la segona part el Manlleu s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Baruc, però l'avantatge dels dos gols marcats per Planagumà ha permès als de Francesc Cargol estar tranquils i augmentar la diferència al temps de descompte amb un gol de Ruben.

El partit ha començat bé pel Manlleu, que al minut 8 ja ha marcat el primer gol gràcies a una centrada de Remo que ha rematat Planagumà al fons de la xarxa. Després del gol el joc del Manlleu ha baixat en intensitat però tot i així continuava dominant el partit davant un Mataró que no ha oposat gaire resistència.

La segona part ha començat com la primera, amb un gol de Planagumà, que al minut 48 ha xutat amb potència i col·locació a la porteria d'Imanol. Al minut 62 Baruc ha vist la segona targeta groga. El Mataró ha tingut més possessió de pilota però no ha representat cap perill pels de Francesc Cargol. Al minut 90 Ruben ha aprofitat un refús de la defensa rival i des de la frontal de l'àrea ha marcat el tercer i últim gol del partit.

Amb aquesta victòria el Manlleu suma 26 punts i es manté a només tres de la zona de play-off. El proper partit del Manlleu es jugarà a Premià, el proper dia 14 de desembre, a les 12 del migdia davant el Club Esportiu Ricoh Premià.

Resultats i classificació de Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports