25 d'abril de 2024

La loteria de Nadal s'esgota en algunes administracions vigatanes, que registren llargues cues

Tot i que la venda de dècims per internet ha augmentat molt, la finestreta continua sent el punt de venda més utilitzat

El Ter 9 de desembre de 2008 a les 14:38
Miquel Colina celebrant el repartiment de premis de la Grossa del 2007
La febre de la loteria de Nadal està superant totes les expectatives. Un exemple ha estat durant aquestes festes de la Constitució i la Puríssima. A Vic les administracions de loteria no han parat de vendre dècims entre els visitants del Mercat Medieval.

S’ha demostrat que Vic té fama de ciutat de la sort. A l’administració de loteria número 3 s’han pogut veure cues llarguíssimes per comprar loteria. Miquel Colina, propietari de l’administració, comenta que, fins i tot, ha acabat els dècims i està a l’espera de rebre’n més.

El context de crisi afavoreix la compra de loteria. La fe en què toqui la Grossa de Nadal s’incrementa en èpoques de recessió. Aquesta circumstància combinada amb el fet que l’any passat una part de la Grossa de Nadal va caure a Vic i que fa tres anys es va vendre íntegrament el primer premi d’aquest sorteig, fa que es desbordi la venda de dècims. Segons Miquel Colina, la fe és tan gran que es ven qualsevol tipus de dècim.

Les vendes de loteria de Nadal ja van començar al mes de juliol amb la preparació de loteria per a moltes entitats i empreses. A l’octubre es va reactivar la venda i aquest llarg cap de setmana festiu ha estat un dels períodes de més venda. Tot i que la venda de dècims per internet ha augmentat molt en els últims anys per la comoditat, la finestreta continua sent el punt de venda més utilitzat.
Etiquetes:
Societat