26 d'abril de 2024

El grup de Contemplacció del Mas Blanc atura les obres de la torre 38 de la MAT

Hi ha una dotzena de persones al peu de la torre 38, que s’aniran rellevant per impedir que segueixin les obres

El Ter 9 de desembre de 2008 a les 14:55
Imatge d'aquest matí als peus de la torre 38.
Una quinzena de persones han aturat aquest cap de setmana les obres d’instal·lació de la torre de Molt Alta Tensió prop del Mas Blanc, en terme de Sant Martí de Centelles. Els opositors a la línia, que fa prop de mig any que es concentren al peu d’aquesta torre, la número 38, es mostren convençuts en la seva idea de seguir fent relleus per impedir que continuïn les obres.

Divendres, treballadors de Red Eléctrica Española van començar a aixecar la torre, però quan el grup ho va saber, es va mobilitzar. Un dels integrants del col·lectiu, que autodenomina la seva protesta com a ‘Contemplacció’, Pep Forns, diu que aquest dimarts al matí, a les 8, els treballadors de REE han tornat al peu de la torre, però sense baixar dels cotxes. Tot seguit, han avisat als Mossos d’Esquadra, que han identificat les persones que protestaven.

Segons Forns, les identificacions s’han dut a terme de manera tranquil·la. Tot i així, no descarten que es pugui produir un desallotjament o detenció, malgrat que segons l’assessorament que han rebut, els seus actes són de desobediència, penats amb multes lleus. En aquests moments, segons el grup, hi ha una dotzena de persones al peu de la torre 38, que s’aniran rellevant per impedir que segueixin les obres.

REE ha avisat als Mossos d’Esquadra, que han identificat les persones que protestaven.

Etiquetes:
Societat