23 d'abril de 2024

Comencen les rebaixes d'hivern, caracteritzades per la liberalització d'horaris

Especialment, al desembre els negocis han remuntat i els comerciants es mostren contents de la campanya de vendes

Arola Cumeras 5 de gener de 2017 a les 17:53
Aparador de Manlleu

Aquest dissabte comencen les rebaixes d’hivern, però amb un ambient molt més descafeïnat que el dels darrers anys. Des del MAB Manlleu es fan campanyes destinades al client, per Nadal, però no es fa una iniciativa específica de rebaixes perquè “cadascú té el seu criteri”.


La presidenta, Sílvia Matavacas, exposa que la legislació ha canviat molt i “cada vegada ha canviat més i hi hagut més discussions sobre quan han de començar i amb quins tants per cent”. Actualment “s’ha liberalitzat, tothom pot fer-ho quan vol i penso que és el millor”.


Durant l’any 2016 “les vendes han estat més fluïdes”. Especialment, al desembre els negocis han remuntat i els comerciants es mostren contents de la campanya de vendes i, en especial, de les darreres promocions emmarcats dins l’eslògan “A Manlleu, naturalment”.


De cara a la primavera “ens tornarem a reunir per preparar noves iniciatives”. Tenen previst engegar una campanya per regalar bosses als clients, per “anar eliminant les bosses de plàstic, de paper i facilitant el reciclatge”.

Etiquetes:
Economia i empresa