26 d'abril de 2024

El Manlleu supera l'Alcobendas i regala una victòria a l'afició (3-2)

La insistència en atac va donar premi al Manlleu

D.Osa - CP Manlleu 9 de gener de 2017 a les 18:03

El Manlleu ha tancat la primera volta aquest dissabte amb una victòria contra l’Alcobendas per 3 gols a 2 que li permet sortir de la zona de descens.

Els manlleuencs van encarrilar el partit abans del descans amb els gols d’Albert Grau i Marc Prat, però malgrat el gol de falta directa d’Aniol Mangas van haver de patir als últims minuts per deixar els tres punts a casa.

El duel va començar bé pels interessos manlleuencs. La iniciativa en el joc la portava l’equip de Jefa Rovira i aviat es van trobar amb l’avantatge al marcador al minut 6 amb un llançament d’Albert Grau. El mateix jugador va disposar fins i tot d’un penal que no va poder transformar. Les ocasions manlleuenques van continuar arribant amb diversos atacs de perill de Marc Prat i Adrià Ballart que es resolien amb llançaments lleugerament desviats o aturats amb mèrit per Marcos Pérez. Qui també va demostrar un gran nivell va ser el porter del Manlleu, Gerard Folguera, capaç de mantenir la porteria a zero durant tota la primera part i amb una actuació cabdal en els últims instants per mantenir el resultat.

La insistència en atac va donar premi al Manlleu abans del descans amb el gol de Marc Prat al minut 21. Prat va provar el llançament des de la zona de tres quarts i el porter visitant no va encertar en el refús de la bola. César Candanedo va intentar escurçar distàncies amb una falta directa poc després del segon gol manlleuenc però va fallar davant Folguera.

L’Alcobendas va reaccionar després de la represa amb més perill en atac. De fet, César Candanedo va trigar poc en tornar a posar emoció al partit al minut 2 de la segona part amb una jugada personal dins l’àrea. El Manlleu va eliminar les opcions d’empat de l’Alcobendas amb una falta directa marcada per Aniol Mangas a falta d’un quart d’hora pel final.

Una targeta blava rigorosa sobre Adrià Ballart va posar el Manlleu contra les cordes però els locals se’n van sortir sense conseqüències: Nunes va enviar la pilota al pal en el llançament de la falta directa i el Manlleu va fer passar els dos minuts d’inferioritat numèrica conservant la bola durant llargues possessions. A falta de 4 minuts l’Alcobendas va fer el 3 a 2 amb una falta directa de Gonzalo Pérez i va provar sort posteriorment amb llançaments llunyans aturats per Folguera per donar la victòria als manlleuencs.

FITXA TÈCNICA

CP Manlleu - 3: Gerard Folguera, Aniol Mangas, Albert Grau, Jaume Farrés i Adrià Ballart –equip inicial–, Marc Prat i Pol Franci.

CP Reicomsa Alcobendas - 2: Marcos Pérez, Marcos López, Gonzalo Pérez, César Candanedo i Álvaro Martínez –equip inicial–, Marcos Villanueva, Mario Martínez i Gonçalo Nunes.

Gols: 1-0, Albert Grau, min 6; 2-0, Marc Prat, min 21; 2-1, César Candanedo, min 27; 3-1, Aniol Mangas (f.d.), min 34; 3-2, Gonzalo Pérez (f.d.), min 45.