25 d'abril de 2024

La renovada Cavalcada de Manlleu aprova amb nota

A partir d'aquest dimarts 10 i fins al 31 es podrà tornar a posar nota a la rua amb una enquesta

Arola Cumeras 9 de gener de 2017 a les 18:14
Ses Majestats a la plaça Fra Bernadí de Manlleu

L’Ajuntament de Manlleu s’ha mostrat content del resultat d ela renovada Cavalcada i Campament Reial, que enguany han estat un èxit de participació. Pel Campament Reial, fet al passeig del Ter, hi van arribar a passar 2.500 nens i nenes, i l’espectacle final de la plaça Fra Bernadí va comptar amb més de 2.000 espectadors.


El consistori ha destacat que part del mèrit dels canvis produïts en aquests esdeveniments han estat fruit de la col·laboració i participació de la ciutadania en el qüestionari de valoracions fet l’any passat. La ampliació horària del campament reial (aquest any s’ha obert també al matí) i el fet d’avançar l’horari de la rua, per exemple, responen a peticions recollides en aquest qüestionari. Així ho ha explicat Maite Gallifa, que és la regidora adjunta de Cultura.


La implicació d’Infestum, una empresa del món de l’espectacle, que n’ha dut la direcció artística, ha contribuït a millorar considerablement la imatge de les carrosses i la rua, així com la del vestuari i distribució de les haimes del campament reial, i també en l’espectacle final de la plaça.  Una altra de les millores incorporades ha estat la dinamització de la rua, que enguany ha comptat amb la figura dels carboners, que la complementaven.


A partir d'aquest 10 de gener i fins al dia 31 es podrà tornar a valorar la cavalcada i el campament a través de la web municipal, manlleu.cat. Els tres Reis també van anar a veure els malalts i la gent gran de l’Hospital de Sant Jaume i la residència Aura.

Etiquetes:
Cultura