26 d'abril de 2024

La pluja obliga a suspendre l'etapa reina del Dakar 2017

Gerard Farrés cedeix uns minuts que el fan perdre una posició a la general ara és 5è

El Ter 11 de gener de 2017 a les 16:46
Gerard Farrés a la 7a etapa

La meteorologia està condicionant, i molt, la prova sud-americana l’etapa d’aquest dimecres també s’ha suspès ja que no es va poder muntar a temps el vivac a l’arribada de l’etapa marató. Les pluges han tallat carreteres deixant, en alguns casos, la caravana del Dakar aturada sense arribar al seu destí. Gerard Farrés si que va poder finalitzar l’etapa marató amb bones condicions, però ha cedit una posició a la general i ara és cinquè.


L’equip directiu de la cursa encapçalat per Etienne Lavigne i Marc Coma han decidit cancel·lar l’etapa reina d’aquest Dakar 2017, entre Salta i Chilecito. El motiu, un despreniment de terra que va tenir lloc ahir en el tram enllaç. Un despreniment que ha afectat directament a una localitat Volcan on els responsables de seguretat civil argentina ha anunciat que hi ha diverses víctimes desaparegudes i nombrosos danys materials.  D’aquesta forma quedava l’enllaç tallat, així que l’organització de la prova va desviar al caravana del Dakar per un altre recorregut per tal d’arribar a Salta on finalitzava l’etapa. Un canvi de recorregut on tothom menys els camions han pogut passar. D’aquesta forma l’assistència segueix atrapada a l’etapa enllaç.


Gerard Farrés si que és a Salta, esperant als camions del seu equip de la mateixa forma que al resta  de participants. El de Manlleu va tornar a signar una gran etapa, aquesta vegada marató, on el pilot va tornar la KTM de l’Himoinsa Team sense cap problema. Farrés va acabar 10è a l’etapa i va cedir uns minuts que van beneficiar a Mattias Walkner que ara és quart a només 10 segons de Farrés.


L’organització espera poder tornar a reagrupar tota la caravana durant la jornada d’avui i d’aquesta forma donar el tret de sortida a l’etapa de dijous , l’etapa 10 entre Chilecito i San Juan.

Etiquetes:
Esports