26 d'abril de 2024

El filial de l'AEC Manlleu millor equip de Catalunya

El conjunt manlleuenc ha acabat la primera volta coma millor equip de Catalunya

G.Moral 12 de gener de 2017 a les 17:24
Filial AEC Manlleu. Foto:E.Garcia

El filial de l’AEC Manlleu s’ha convertit en el millor equip de Catalunya. Els conjunt, que milita a quarta catalana, és invicte a la lliga després de catorze partits, amb 42 punts; 65 gols a favor i 5 en contra. Es tracta d’una estadística que s’ha realitzat només amb les dades i resultats de la primera volta.


El conjunt entrenat per Albert Santanera s’ha convertit en el millor equip de Catalunya després de comprar les dades de tots els equips catalans. Els manlleuencs porten 14 de 14, però la diferència la marquen els gols. El filial manlleuenc suma un total de 65 gols marcats i només n’ha encaixat 5 en aquests catorze partits que ha disputat. Unes dades que han servit per proclamar l’equip com a millor de Catalunya. De fet és tracta d’un reconeixement simbòlic i plenament anecdòtic, però que segons comenta el seu entrenador Albert Santanera, serveix per posar en valor la feina feta de l’equip i del club.


Es tracta d’un conjunt molt jove nascut aquest mateix any i que a hores d’ara ja ha consolidat la gran tasca que ha fet. Aquest filial va néixer amb la finalitat de donar sortida als jugadors que acabaven la seva formació al futbol base i també com a trampolí per poder tenir més opcions d’entrar al primer equip.


Ara, el filial manlleuenc és el primer classificat amb 42 punts i té al Corcó, segon, a 15 punts. Santanera afirma que encara que sembla que l’avantatge és molt ampli un parell d’errades poden fer que perdin el liderat i per tant l’objectiu de la temporada que és guanyar la lliga.

Etiquetes:
Esports