23 d'abril de 2024

Premi per a Gerard Farrés que es col·loca tercer de la general

El de Manlleu ha demostrat ser un dels pilots més regulars en aquesta eidicó del Dakar

G.Moral 13 de gener de 2017 a les 16:42
Gerard Farrés a la 10a etapa

Gerard Farrés ha donat la campanada a la 10a etapa del Dakar i aconsegueix posicionar-se tercer de la general. El de Manlleu va saber-se adaptar molt bé a una etapa realment dura de pura navegació. Alguns del pilots capdavanters van caure de la classificació, degut a accidents o bé perquè es perdien durant el recorregut. D’aquesta forma el manlleuenc aprofitava la seva experiència en la navegació i acabava l’etapa 13è, passant del 5è al 3r lloc de la general.


Amb la represa de nou de la competició després de la suspensió de diverses etapes, el Dakar arriba a la penúltima etapa amb el vencedor per destinar en totes les categories. El ‘Senglar del Desert’ ha estat un dels més beneficiats en la desena etapa. Molts dels pilots van patir accidents o es van perdre durant el recorregut, fent que pilots capdavanters com Quintanilla quedessin fora del podi. Farrés va aprofitar l’embranzida fent al seva cursa, regular, com ha fet durant tota la prova i sense cometre errades. De fet per uns instants es va patir per si Farrés seguia en cursa ja que no apareixia el seu nom a la classificació al pas de cada waypoint.


Finalment, però, el pilot de l’Himoinsa Team acabava 13è en una etapa guanyada per Joan Barreda que ja és 5è. D’aquesta forma el de Manlleu arriba a la penúltima etapa del ral·li amb posicions de podi, però només separat per tres minuts del principal perseguidor el francès de Yamaha Van Beveren. Per a Farrés aconseguir aquesta tercera posició, provisional, ja és un gran premi sobretot perquè Farrés ha aconseguit col·locar una moto no oficial entre les motos oficials.

Etiquetes:
Esports