25 d'abril de 2024

La Cobla Sant Jordi i Jovenívola de Sabadell actuen al 17è aplec d'Hivern

Aquest any es canvia d'ubicació i es farà al local social del Club Patí Manlleu

Gisela Francàs 13 de gener de 2017 a les 17:15
Cartell del 17è aplec d'hivern de l'Agrupació Sardanista Manlleuenca

Aquest diumenge es celebra el 17è aplec d’Hivern que organitza l’Agrupació Sardanista Manlleuenca. Aquest any es canvia d’ubicació. Normalment, tenia lloc al pavelló però aquest any està ocupat i es farà al local social del Club Patí Manlleu.


Aquest any comptarà amb les cobles Sant Jordi i la Jovenívola de Sabadell. L’aplec començarà a 2/4 de 5 de la tarda i començarà la Cobla Sant Jordi tocant 8 sardanes. La presidenta de l’Agrupació Sardanista Manlleuenca, Imma Pujol, ha destacat que aquest any la sardana que tocaran conjuntament les dues cobles serà la sardana ¾ de 100 d’Enric Urtí, primer tenor de la Cobla Sant Jordi, que es va encarregar en motiu dels 75 anys del Concurs de colles que es va fer a l’octubre.


Aquesta sardana conjunta ha passat una de les  primeres semifinals a ser la sardana de l’any. Com a cada aplec les dues cobles tocaran sardanes d’autors clàssics i contemporanis “perquè agradin a tothom”. Una altra de les sardanes que cal destacar serà la segona que tocarà la Cobla Jovenívola de Sabadell en motiu de la mort del compositor manlleuenc Jaume Roma dissabte passat. La sardana seleccionada és “Sardanistes Manlleuencs”.


L’aplec començarà a 2/4 de 5 de la tarda al local social del Club Patí Manlleu. Amb l’entrada, de 5 euros, es repartirà coca, xocolata i cava i també es faran sortejos.

Etiquetes:
Cultura