24 d'abril de 2024

Connexions, el nou disc de Guillem Roma, s'estrenarà al febrer

Connexions s'estrenarà amb tres concerts al 24 de febrer a l'Atlàntida de Vic i seguirà a Barcelona i Banyoles

Arola Cumeras 16 de gener de 2017 a les 17:33
Guillem Roma presenta nou disc Connexions

Connexions serà el nom del nou disc de Guillem Roma que anuncia tres concerts d’estrena aquest principi d’any. El disc, que està ara en procés de mescla i masterització, està produït pel músic i productor Josep Maria Baldomà i sortirà a finals de febrer. Les gravacions van començar a l’octubre i “ja estem pràcticament acabant”.


Preveuen fer algun avançament a través de “xarxes socials i algun mitjà de comunicació”. Roma diu que busca una personalitat “més sòlida que empaqueti una mica més la diversitat que hi ha a la meva música”.


Connexions s’estrenarà amb tres concerts al 24 de febrer a l’Atlàntida de Vic, el 26 de febrer al festival Tradicionàrius a Barcelona i l’11 de març a l’Auditori de Banyoles. En el disc de Guillem Roma s’ha connectat també amb artistes convidats com Joan Colomo, Judit Neddemann, Joan Garriga, el cantant napolità Alessio Arena, o la cantautora Lina León.


Les col·laboracions “han vingut de manera molt natural i no ha costat gens”. Amb els músics “també ha passat una cosa semblant, i hem pogut comptar amb el bateria Dídac Fernández, que toca amb Macaco, Clara Peya o Miquel Sospedra, baixista de Mazoni o Sajosex”. Roma, segueix apostant per l’autogestió i crea el seu propi segell discogràfic sota el nom de Sulawesi Records perquè diu que vol treballar sense intermediaris, ni directrius i per una música lliure.

Etiquetes:
Cultura