25 d'abril de 2024

El grup manlleuenc l'Hereu Escampa prepara nou disc

Carles Generó i Guillem Colomer es troben gravant el seu nou disc, que comptarà amb onze temes

Albert Vilella 17 de gener de 2017 a les 10:40
L'Hereu Escampa, Guillem Colomer i Carles Generó

Aquestes setmanes Carles Generó i Guillem Colomer es troben gravant el seu nou disc, que comptarà amb onze temes. Per altra banda, el grup també ha treballat amb el músic Kim Gomà i la seva banda Dofí Malalt. Com a resultat han sortit tres cançons sota el nom d’Hereu Malalt. De moment tots dos projectes es troben en fase d’elaboració i no hi ha data concreta de presentació al públic. 


Tal i com explica el cantant de l’Hereu Escampa, Carles Generó, aquest nou disc és el treball “més llarg i més seriós” fins el moment i té la col·laboració del productor Santi Garcia. Aquest nou projecte comptarà amb onze peces més madures i treballades pel que fa "a la sonoritat, les melodies i la lletra".     


Aquestes setmanes el grup manlleuenc està treballant intensament en el nou disc. Tot i això, encara no se sap ni quan es presentarà, ni tampoc volen avançar el nom definitu. Per altra banda, el grup també participa d’un altre projecte amb la banda Dofí Malalt. Durant l’estiu van estar treballant en una estada artística conjunta durant uns dies i van acabar produint tres cançons sota el nom d’Hereu Malalt.


L'Hereu Escampa es troba encara en fase d’elaboració de tots aquests projectes engegats. De moment, Carles Generó reconeix que no han planificat cap calendari per presentar el nou disc i assegura que “a partir de la gravació” començaran a treballar-hi.

Etiquetes:
Cultura