26 d'abril de 2024

Can Patalarga acull la segona mostra d'Art Degenerat fins el proper 4 de gener

L’acte d’inauguració va comptar amb un servei de còctel i amb una sessió de música experimental.

El Ter 9 de desembre de 2008 a les 19:05
Fragment del cartell de l'exposició.
La sala d’exposicions de Cap Patalarga de Manlleu acull des d’aquest passat divendres i fins el 4 de gener la segona mostra d’Art Degenerat amb l’exposició “Entartete Kunst II: Duto & Kisha”, dels artistes manlleuencs Marc i Jordi Tañà. La mostra l’organitza el Col•lectiu Artístic La Solitària i és la continuació del que va començar el mes de març del 2007.

El treball recull obres dels germans Marc i Jordi Tañà amb la intenció, segons els autors, ‘de passejar l'espectador pels seus paratges plens de surrealisme desencadenat, expressionisme barat, simbolisme de “mercadillo”, hiperrealisme de bolígraf i humor d'estar per casa’. Segons Marc Tañà, es troben entre un surrealisme i expressionisme que caminem cap ‘el grotesc’. Els dos germans juguen amb el fet que les obres no estan signades, un fet que convida a endevinar l’autoria de cada obra.

L’acte d’inauguració d’aquest passat divendres va comptar amb un servei de còctel i amb una sessió de música experimental. L’exposició es pot visitar fins el proper 4 de gener.

Bloc de La Solitària

Etiquetes:
Cultura