25 d'abril de 2024

Els Apòstols de Bacus presenten nova temporada amb equipacions noves

Els Apòstols de Bacus canvien el taronja butà pel groc cervesa

G.Moral 18 de gener de 2017 a les 15:59
Integrants dels Apòstols de Bacus amb un Enric Martínez, al centre, de Pilster. Foto: X.Vilaregut

Els Apòstols de Bacus han presentat temporada amb un canvi d’equipació fen referència al seu principal esponsor a hores d’ara, la cervesa manlleuenca Pilster. Aquest dilluns l’equip manlleuenc va presentar les noves equipacions en un acte privat a la fàbrica on s’elabora la cervesa manlleuenca.


Aquest any, els Apòstols de Bacus canvien el taronja butà per el groc cervesa fent honor al seu patrocinador. Després de tres anys voltant muntanyes i corriols la formació manlleuenca ha volgut fer un pas més en la seva principal carrera esportiva. Sense deixar de banda les seves arrels d’aficionats, aquesta vegada el grup si que s’ha marcat alguns objectius a complir durant aquesta temporada. El primer objectiu és fer un bon paper en la mítica prova osonenca, Pels Camins dels Matxos, on hi prendran part tots els integrants de l’equip.


La cervesera manlleuenca, Pilster, vist els grans resultats assolits la passada campanya ha volgut tornar a donar suport a la formació. De fet la marca manlleuenca sempre s’ha mostrat a favor de l’esport ajudant en més o menys mesura a l’esport i concretament el manlleuenc. 


En tres anys des de la seva creació, els Apòstols de Bacus han augmentat considerablement en nombre d’integrants al grup. Enguany la formació s’ha consolidat amb onze corredors: Daniel Piedrafita, Albert Güell, Pep Mas, Jordi Vera, Maria Aguilar, Mònica Comas, Albert Generó, Benet Pous, Marc Prat, Marc Gorchs i Sergi Gibaja.


Els Apòstols de Bacus han agraït molt el suport de Pilster però també han tingut paraules d’elogi cap a la ‘Roca de Sobremunt’ i ‘El Manlleuet’ que van confiar en ells des del primer moment. També han agraït a la gran feina de la dissenyadora de les equipacions, la manlleuenca Muntsa Pous.

Etiquetes:
Esports