25 d'abril de 2024

L'Ajuntament de Roda edita un fulletó que recull informació sobre beneficis fiscals

El tríptic s’ha titulat ‘Estalvi en temps de crisi’

El Ter 10 de desembre de 2008 a les 14:10
L'Ajuntament de Roda de Ter fa una campanya d’informació sobre beneficis fiscals. El consistori ha distribuït pels habitatges del municipi un tríptic informatiu sobre la possibilitat que tenen els ciutadans d'aquest municipi per obtenir beneficis fiscals en el pagament de taxes i impostos de titularitat municipal.

El tríptic s’ha titulat ‘Estalvi en temps de crisi’. En el fulletó informatiu s'informa referents a impostos i taxes generalistes com el de Bens Immobles (IBI), l'impost de circulació, l'impost sobre les construccions i obres o les taxa de deixalles o aigua. També s'informa de taxes d'ús puntual per als ciutadans, com ara l'abonament a la piscina municipal o la prestació de serveis educatius de titularitat municipal, com l'escola bressol o l'escola de música.

En el tríptic també es dóna informació sobre què és un impost, què és una taxa i els criteris per fixar els preus públics. El tríptic recorda que no es poden fixar preus públics per serveis com ara l'abastament d'aigua en fonts públiques, l'enllumenat o la neteja de la via púbica.
Etiquetes:
Economia i empresa