27 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu vol sortir reforçat de Les Grasses

Un partit d'alt voltatge on la derrota es pagarà cara

G.Moral 27 de gener de 2017 a les 17:28
Dan Coll que serà baixa aquesta jornada. Foto:A.Aumatell

L’AEC Manlleu té una nova oportunitat per intentar sumar davant un rival directe per sortir de la part baixa de la taula. Els de Miquel Muñoz han de fer els deures aquest cap de setmana si no volen patir per la permanència. Dos equips que arriben a l’enfrontament en dos moments diferents, amb un Manlleu desanimant i un Santfelieunc reforçat.


La classificació de tercera segueix més ajustada que mai, amb pocs punts de diferència entre la part noble i la baixa de la taula. Ara per ara els errors es paguen cars, de fet així ho ha viscut el Manlleu. L’empat de la passada jornada i les victòries dels rivals a seguir no han beneficiat ni molts un Manlleu que semblava respirar al final de la primera volta. 


L’encadenament de mals resultats aquestes últimes jornades han fet que el Manlleu estigui obligat a guanyar aquest cap de setmana davant un Santfeliuenc molt enfortit, després de la victòria davant el Vilafranca i l’empat a Olot. El Manlleu però ha recuperat a línia d’atac però s’ha notat aquests últims partits que falta ritme. Tot i així, tant Manel Sala com Trulls han demostrar ser jugadors claus en moments complicats, que si ho sumem al bon moment de Jordi Auamtell el Manlleu no hauria de patir per generar accions d’atac. Ara bé si solucionen el problema que arrossega el Manlleu durant tota la temporada, la definició.


Per contra, perden un fixe a la línia defensiva, Dan Coll serà baixa entre dues i tres setmanes per una petita fractura la nas que va patir davant el Júpiter.


El Santfeliuenc també ha demostrat que és molt fort a Les Grasses, de fet només una derrota en tota la lliga. Un partit d’alt voltatge que es disputarà, aquest dissabte a les sis de la tarda a Sant Feliu de Llobregat.

Etiquetes:
Esports