24 d'abril de 2024

El CP Manlleu perd a Girona (4-2)

Malgrat avançar-se amb una falta directa d'Adrià Ballart a la segona part els manlleuencs es van quedar sense puntuar

D.Osa - CP Manlleu 30 de gener de 2017 a les 18:01

El duel directe entre el Girona i el Manlleu va acabar amb derrota pel conjunt manlleuenc per 4 gols a 2. Malgrat avançar-se amb una falta directa d’Adrià Ballart a la segona part, els manlleuencs es van quedar sense puntuar després de la reacció dels gironins, que van capgirar el marcador.

Els dos equips van disposar d’ocasions a la primera part però cap atac va poder moure un electrònic que al descans va dibuixar l’equilibri en el joc per part dels dos equips, que es jugaven sortir del descens si sumaven una victòria.

A la segona part, Adrià Ballart va obrir el marcador amb un llançament de falta directa que donava esperances al Manlleu. El Girona va trigar poc en recuperar l’empat amb una falta directa transformada per Ramon. Després de diverses arribades a banda i banda, Ramon va repetir encert a bola aturada per validar la remuntada. Només uns instants després una jugada de combinació ràpida del Girona en pocs tocs va deixar en safata el gol per Gómez. Raül Pelicano va estar a punt de sentenciar amb una falta directa fallada i va permetre que el Manlleu es reenganxés al partit en el mateix minut amb un xut llunyà d’Adrià Ballart que un defensa local va desviar cap al fons de la porteria.

El Manlleu va mantenir opcions d’empatar durant els deu minuts que quedaven pel final del partit, i va augmentar la pressió als últims instants, moment en què el Girona va sentenciar a l’últim minut aprofitant que Josep Hernández s’havia quedat sol a l’interior de l’àrea.

El proper partit del Manlleu serà l’11 de febrer (20.15h), quan visitarà la pista de l’Enrile Pas Alcoy.

FITXA TÈCNICA

Citylift Girona CH (4): Jaume Llaverola, Raül Pelicano, Marc gómez, Borja Ramon i Andrea Bolcato –equip inicial–, David Carles, Manel Garcia, Francisco Fernández i Josep Hernández.

CP Manlleu (2): Jordi Garcia, Aniol Mangas, Albert Grau, Adrià Ballart i Marc Prat –equip inicial–, Jaume Farrés, Juli Anguita i Pol Franci.

Gols: 0-1, Adrià Ballart (f.d.), min 31; 1-1, Borja Ramon (f.d.), min 32; 2-1, Borja Ramon (f.d), min 37; 3-1, Marc Gómez, min 38; 3-2, Adrià Ballart, min 38; 4-2, Josep Hernández, min 49.