La insistència del Manlleu li dóna la victòria contra el Sant Cugat (2-0)

El Manlleu ha hagut d?esperar fins l?últim segon per doblegar el Sant Cugat

D.Osa - CP Manlleu 6 de febrer de 2017 a les 16:38
cpmanlleu.com

El Manlleu ha hagut d’esperar fins l’últim segon per doblegar el Sant Cugat amb un ajustat 2 a 0. Gemma Solé ha fet el primer amb un xut des de la frontal a l’equador de la segona part i Judit Burgaya ha sentenciat quan quedaven pocs segons pel final.

La principal protagonista del partit ha estat la portera visitant, Cristina Elie, responsable de mantenir viu el Sant Cugat davant les nombroses ocasions de l’equip manlleuenc. Judit Burgaya ha buscat el gol amb diversos xuts als primers minuts mentre les vallesanes avisaven amb un xut creuat de Maria Monllaó. El Manlleu ha seguit insistint amb els atacs de Carolina Herrera i Laura Barcons però el Sant Cugat s’ha sabut tancar en defensa i mantenir l’empat a zero. Gemma Solé ha estat a punt de marcar abans del descans amb xus llunyans, però els llançaments s’han trobat amb Elie.

Les manlleuenques han començat la segona part amb un xut creuat d’Elisabet Gurri aturat per la portera santcugatenca. Les visitants han pogut avançar-se amb un llançament de falta directa, però Anna Espriu ha enviat la bola per sobre del travesser. Les ocasions han continuat arribant per part del Manlleu i Gemma Solé ha aconseguit obrir el marcador al minut 32 amb un xut des de la frontal en un contraatac local. El Manlleu ha volgut sentenciar i ha estat a punt de fer-ho amb un xut d’Elisabet Gurri i diverses arribades de Laura Barcons però el Sant Cugat ha resistit per mantenir-se viu fins l’últim moment. Una falta directa de Laura Barcons podria haver tancat el partit a l’últim minut, però la manlleuenca no ha pogut marcar. Qui sí ho ha fet ha estat Judit Burgaya a falta de 4 segons pel final quan Barcons li ha passat la bola dins l’àrea perquè fes el 2 a 0 definitiu.

El proper partit del Manlleu serà dissabte vinent, 11 de febrer (21h), a la pista del Bigues i Riells, rival directe per la quarta posició.

FITXA TÈCNICA

CP Manlleu - 2:Ester Tosar, Laura Barcons, Elisabet Gurri, Carolina Herrera i Judit Burgaya –cinc inicial–, Gemma Solé, Maria Pujadas, Anna Bulló i Maria Ballesta.

PHC Sant Cugat - 0: Cristina Elie, Anna Espriu, Maria Monllaó, Blanca Soldevila i Anna Carranza –cinc inicial–, Laura De los Santos i Judit Navarro.

Gols: 1-0, Gemma Solé, min 32; 2-0, Judit Burgaya, min 39.