El Roncato Patí Vic continua líder després de golejar l'Igualada per 1 a 4

El Güell Voltregà va caure golejat per 5 a 1 a la pista del Barça

El Ter 10 de desembre de 2008 a les 17:56
El Roncato Vic va fer un partit molt seriós al pavelló de les Comes
El Roncato Patí s'ha refet, i ràpid, de la derrota contra el Liceo fa deu dies. Els vigatans després de superar el Tenerife dissabte, van demostrar el seu bon moment golejant a l'Igualada per 1 a 4 aquest dimarts. La superioritat vigatana es va plasmar a la segona meitat.

Durant els primers 25 minuts només hi va haver un gol. El del local Edu Fernández al minut 10 de partit. La reacció vigatana va arribar a la segona meitat i, sobretot, en els últims deu minuts. Primer Jordi Carbó i després Borja López i dos gols de Jordi Adroher van certificar el triomf vigatà. L'equip osonenc va comptar amb la baixa de Titi Roca, que va dosificar forces. El Vic torna a jugar aquest cap de setmana en partit de Lliga Europea. L'equip vigatà juga contra l'equip alemany de l'Iserlhn a l'Olímpic a partir de dos quarts de vuit de la tarda.

D'altra banda, el Güell Voltregà va perdre per 5 a 1davant del Barça. Els blanc-i-blaus van aguantar els blaugrana fins a l'equador de la segona part. Llavors el Barça va marcar el tercer gol que sentenciava el matx. Amb 3 a 1, el partit ja no va tenir història. Abans, Pablo Martín va aconseguir el gol del Voltregà amb el qual s'avançava al marcador. Els gols del Barça van ser obra de Lluís Teixidó, Carlos López, David Páez, Sergi Panadero i Mia Ordeig. El pròxim partit del Güell Voltregà serà el 20 de desembre al pavelló Oliveras de la Riva contra el Liceo.