26 d'abril de 2024

Victòria i liderat pel CB Manlleu (42-58)

El CB Manlleu supera al CB Vila de Montornès depsrés d'una gran feina en defensa

D.Osa - CB Manlleu 8 de febrer de 2017 a les 16:07
Albert Barris. Foto:CBManlleu.cat

El Sots 25 Masculí va sumar la dotzena victòria de la temporada i es va alçar fins al liderat en solitari en superar el CB Vila de Montornès per 42 a 58. El partit es va mantenir igualat fins al tercer quart, quan el Manlleu va trencar el partit per jugar amb comoditat al marcador.

El Manlleu va començar el partit posant-se per davant amb les cistelles d’Ernest Isern i Ernest Boix, però els vallesans van resistir amb diversos triples per tancar el primer quart amb empat a 10 punts.

El Vila de Montornès es va avançar al segon període però el Manlleu es va refer amb un parell de tirs lliures de Xevi Soldevila i va escapar-se amb diverses cistelles de Miki Arqués. Els locals van reaccionar però a l’últim minut Guillem Mundet va recuperar marge amb una cistella que els permetia arribar al descans amb el resultat de 18 a 22.

La diferència aconseguida es va perdre als primers minuts del tercer temps amb l’encert en el tir lliure del Vila de Montornès, però el Manlleu va tornar a posar-se per davant amb una cistella de Roger Rifà. Pau Nogué es va erigir com un dels jugadors més encertats pels visitants amb tres triples i una cistella de dos que van deixar el partit molt coll avall pels homes de Fran Vàzquez. Un atac culminat per Xevi Bori va donar el màxim avantatge als manlleuencs (+17) en aquest quart. Xevi Soldevila va tancar el període a l’últim minut per arribar als últims deu minuts amb un 32 a 48 molt esperançador.

La defensa del Manlleu va reduir qualsevol possibilitat de remuntada dels locals alhora que ampliava la diferència amb les anotacions de Roger Rifà, Xevi Bori i Albert Barris i alguns tirs lliures de Guillem Mundet.

La victòria final per 42 a 58 col·loca al Manlleu com a líder en solitari del seu grup després que les Franqueses perdés davant el CB Cardedeu, el que serà el proper rival del Manlleu a casa el proper diumenge 12 de febrer (19h).