24 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu 'B' es podria proclamar campió aquesta jornada

El filial manlleuenc ho té tot de cara però no depèn de si mateix.

El Ter 9 de febrer de 2017 a les 16:53
Francolí va ser constantment un recurs per crear perill per banda / Ramon Anglada aecmanlleu.com

L’AEC Manlleu B es podria proclamar campió de lliga aquest mateix cap de setmana si els astres s’alineen. El filial manlleuenc ho té tot de cara però no depèn de si mateix. Per aconseguir el títol el conjunt d’Albert Santanera ha de superar aquest cap  de setmana al Sant Quirze i que Corcó i Roda punxin en els seus respectius enfrontaments.


La solvència del filial de l’AEC Manlleu, en el seu primer any de vida, pot fer que assoleixi el títol de lliga a falta de vuit jornades per disputar.  El conjunt entrenat per Albert Santanera segueix imbatut a quarta catalana, amb un diferència de 21 punts respecte el Corcó que és segon amb un partit menys.


Per tant una victòria del Manlleu davant el Sant Quirze, tercer classificat, significaria un pas de gegant per assolir el títol de lliga i així certificar l’objectiu marcat per l’equip a l’inici de la campanya. El tècnic manlleuenc Albert Santanera sap que “serà un partit molt difícil en un camp complicat on s’ha d’anar a totes”.


El filial manlleuenc estarà amb un ull posat amb els altres enfrontaments per tal de certificar el títol de lliga. Serà difícil que tant Corcó i Roda de Ter B perdin els seus respectius partits, Santanera ho sap, però afirma que tot es pot donar. Tot i així el tècnic manlleuenc no té presa en assolir el títol de lliga ja que “si no és aquest cap de setmana podria ser el següent”. Ara per ara però l’objectiu de la temporada més que guanyar la lliga segueix sent el pujar de categoria.


El partit decisiu es disputarà aquest mateix dissabte al camp municipal de Sant Quirze de Besora a les 16.00h.

Etiquetes:
Esports