26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu cedeix tres punts més a Vilassar de Mar (2-0)

Dos gols de Peque a pilota aturada i les expulsions de Manu i Pol Coll van comdemnar al Manlleu

G.Moral 13 de febrer de 2017 a les 16:45

El Manlleu segueix amb la mala dinàmica des de que ha començat l’any. El Vilassar de Mar va aconseguir els tres punts en un partit que es va complicar a partir del gol local, on el conjunt de Miquel Muñoz va perdre els papers i va acabar cedint el partit. Una nova derrota. 2 a 0, que torna a enfonsar el Manlleu a la classificació al llindar de la zona de descens.

Miquel Muñoz confessa que se li “acaben els qualificatius” per com acaben els partits. El tècnic manlleuenc ha provat de tot per mirar d’aconseguir sumar en aquests partits decisius però no ha estat possible. Les nombroses baixes i les decisions arbitrals sumat a la manca de gol han estat ‘el tendó d’Aquil·les que han generat aquests mals resultats. De fet així ho retratava Muñoz al final del partit, que afirma que l’actitud dels jugadors és bona però res més.

Una primera part molt elèctrica amb un Manlleu ben posicionat al camp on recuperava moltes pilota sa camp contrari però de nou la manca d’efectivitat va tornar a trair a l’equip manlleuenc. La primera ocasió clara del partit va arribar a la mitja hora de joc de peus del Vilassar amb un gran xut de Dani que va fer lluir a Aroca.

Miquel Muñoz donava entrada a Manel Sala i Jordi Auamtell, que sumat al bon joc desplegat pel conjunt visitant a la segona part havia de servir per sumar algun gol. Però el gol va arribar per part dels locals, minut 50 Peque va rematar de cap un córner magistral que donava l’avantatge al Vilassar. A partir d’aquí el partit es posava d’esquena pel Manlleu que veia com Peque, de nou a pilota aturada ampliava l’avantatge al 60.

Manu veia la segona targeta tallant un contraatac, Pol Coll també era expulsat amb vermella directa després d’agredir presumptament a un rival. Miquel Muñoz afirma que aquestes expulsions també han condicionat molt el partit, i han espatllat una gran primera part.

La propera jornada el Figueres visitarà el municipal, on el Manlleu tindrà segur les baixes de Manu, Pol Coll i Seuma, que va veure una groga i suma la desena de la temporada.