24 d'abril de 2024

El CP Manlleu s'emporta una nova derrota contra l'Alcoi (5-4)

L'equip va plantar cara però no va puntuar a la pista alacantina

elter.net 14 de febrer de 2017 a les 17:26
Una imatge de l'equip. Foto: CP Manlleu

La visita del Manlleu a Alcoi va tenir un desenllaç desafortunat pels osonencs amb una derrota per 5 gols a 4. Marc Prat per partida doble, Aniol Mangas i Adrià Ballart han marcat pel Manlleu però ha estat insuficient. L’Alcoi es va avançar en els primers deu minuts de joc amb dos gols. 


Ferran Formatjé va marcar el primer amb un xut llunyà, mentre que David Gelmà va aprofitar un contraatac llançat pel capità alacantí Pere Cañellas per fer el segon. El Manlleu va escurçar distàncies amb un xut de Marc Prat però només dos minuts després Gelmà va recuperar el marge perdut amb una jugada des de dins de l’àrea. Els dos equips van tenir l’oportunitat de variar el resultat a bola aturada però ni Marc Prat ni Ferran Formatjé van poder transformar les seves respectives faltes directes.


El Manlleu va insistir en atac aprofitant la inferioritat numèrica de l’Alcoi i va poder marcar el segon en un contraatac culminat per Marc Prat. L’empat va ser una realitat abans del descans amb una bola robada que Aniol Mangas va convertir en gol quan quedaven poc més de dos minuts per marxar als vestuaris. A la segona part, les jugades es van anar repartint per als dos equips, però va ser Gelmà qui va trencar l’empat a falta d’un quart d’hora pel final. Una targeta blava sobre Marc Prat l’ha aprofitat Formatjé per marcar el cinquè de falta directa.


El Manlleu no va baixar els braços i va respondre amb la mateixa moneda quan una targeta blava de Gelmà va concedir una falta directa a Adrià Ballart, qui va superat Marc Grau per posar el 5 a 4 a l’electrònic. Els osonencs ho van seguir intentant, però no van tenir temps de tornar a igualar el matx. El proper partit del Manlleu serà dissabte vinent 18 de febrer (a 2/4 de 9 del vespre), quan rebran la visita del CH Lloret Vila Esportiva.

Etiquetes:
Esports