El Manlleu femení salva un punt a l'últim tram de partit (3-3)

Gemma Solé va marcar dos gols en poc menys de trenta segons

elter.net 15 de febrer de 2017 a les 17:32
Una imatge del partit

El Manlleu femení va salvar un empat a la pista del Bigues i Riells aquest dissabte després d’empatar a tres un duel que perdia per 3 a 0 a falta de quatre minuts pel final.

Dos gols de Gemma Solé i un altre de Laura Barcons van donar l’empat a les manlleuenques per lligar la quarta posició i assegurar-se el ‘goal average’ a favor davant les vallesanes. Els dos equips es van repartir les ocasions a la primera part però només les locals van trobar el camí del gol. Marta Borràs i Laura Carrillo van marcar abans del descans mentre el Manlleu s’ofegava un cop rere l’altre davant la porteria de Christina Klein.

A la segona part, el Bigues i Riells va marcar el tercer quan encara quedaven deu minuts pel final, obra de Gemma Camp. El temps anava a la contra del Manlleu, però les jugadores osonenques no van baixar els braços i es van poder emportar un punt. Gemma Solé va marcar dos gols en poc menys de trenta segons per donar vida al Manlleu. Quan faltava un minut i mig, la capitana visitant, Laura Barcons, va empatar el partit per repartir els punts. El proper partit del Manlleu serà el 4 de març a les 6 de la tarda a la pista del CP Vilanova.