24 d'abril de 2024

Can Cerilles de Manlleu, 1r Premi al Concurs Nacional Botifarra d'Ou Artesana

En la primera edició d'aquest concurs, celebrada l'any passat, Can Cerilles va aconseguir un tercer premi

Albert Vilella 16 de febrer de 2017 a les 13:24
Una imatge que l'establiment manlleuenc ha compartit a les xarxes

La xarcuteria i carnisseria Can Cerilles de Manlleu, ha rebut el 1r Premi al Concurs Nacional Botifarra d’Ou Artesana 2017. Aquesta és la segona  edició del concurs que es celebra per donar èmfasi a la festivitat del Dijous Llarder. L’any passat Can Cerilles ja va rebre un reconeixement en la categoria de la millor botifarra d’ou tradicional.


Aquest dijous a la tarda Josep Terradellas i Loreto Vilalta, responsables de Can Cerilles, recolliran el premi. A diferència d’altres propostes, la botifarra de Can Cerilles té l’acompanyament d’alls tendres. Segons Josep Terradellas, la idea va ser de la seva dona, que va tenir en compte l’arrelat costum de fer servir alls tendres com a acompanyament.


En la primera edició d’aquest concurs, celebrada l’any passat, Can Cerilles va aconseguir un tercer premi en la categoria de millor botifarra d’ou tradicional. Josep Terradelles remarca la dificultat de guanyar aquest premi “tan disputat”. També assegura que rebre un reconeixement com aquest, és una bona oportunitat per donar a conèixer “la qualitat de l’establiment”.    


Els premis són diplomes que reconeixen la feina de cadascun dels guardonats. Enguany és la segona edició del Concurs Nacional Botifarra d’Ou Artesana, que organitza la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn.

Etiquetes:
Economia i empresa