25 d'abril de 2024

Resiliència presenta el Volum II en concert a Manlleu

Aquesta serà la primera vegada que el grup Resiliència presenta el seu treball en concert

Albert Vilella 16 de febrer de 2017 a les 18:10
Una imatge de Ferran Domènech i Kevin Ródenas

El grup de rap Resiliència presenta el segon disc anomenat Volum II. L’actuació que es farà aquest divendres al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, serà la primera en directe.


El grup format pels manlleuencs Ferran Domènech i Kevin Rodenas ha comptat amb diverses col·laboracions. Per això, Domènech considera que aquest és un disc “col·lectiu” ja que els han ajudat a fer les bases musicals, el videoclip, el disseny de la caràtula, entre d’altres. 


El grup Resiliència presenta en primícia a Manlleu el seu nou disc Volum II. Aquest treball, finançat a través d’una campanya de micromecenatge, comptarà amb vuit temes diferents. El divendres a 2/4 d’11 començarà el concert que comptarà amb la participació del grup maresmenc, Xento + Zapato y Cordón. Tal i com ens explica el cantant Ferran Domènech, aquest és un projecte que combina “el rap amb diferents estils musicals”. El grup sempre intenta mantenir un missatge positiu que trenca amb “les típiques cançons del rap de crítica destructiva”.


Aquesta serà la primera vegada que el grup Resiliència presenta el seu treball en concert. El grup ha tingut alguns problemes per coincidir i això ha dificultat la creació i presentació del projecte. Actualment Kevin Rodenas està vivint a Sud-Amèrica per tirar endavant una iniciativa que vol difondre la filosofia pedagògica Waldorf. Per aquesta raó el Volum II, s’ha creat malgrat aquests inconvenients.


El grup ja té previstos altres concerts pels propers mesos. A Barcelona al Koitton Club, a Ripoll i a Berga. El concert d’aquest divendres començarà a 2/4 d’11 i l’entrada és totalment gratuïta.

Un cartell del concert

Etiquetes:
Cultura